BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Nuffnang

Saturday, January 5, 2013

Kelukaan & Kedukaan




Assalammualaikum...


sebenarnya malasnya nak membebel kat blog ni...

tapi tengah tak tahu nak buat apa....





lalalala...



ok...

emosi tak center....



nak story tentang perjalanan exam la....hehe



hari pertama exam.... psikologi kaunseling... baca dah banyak..ingat sikit...mana silap tak tau..otak padat mampat sangat kot..sampai ilmu berebut nak keluar untuk terjun ke dalam paper...haha


exam kedua.... psikologi personaliti.... tak tau la nak cakap apa...alhamdulillah... tu je mampu nak cakap....


ketiga..psikologi industri n organisasi..... maaflah dr. .... otak betul2 blur masa tu... dengan kak ema yang tak tidur nya...haha..pengajarannya..kak ema oi masa exam jangan study direct...kena tido gak..huhu..jangan marah.... :)


keempat..psikologi sosial.... mana datang ilmu ni??? (buku teks)..


buku teks: padan muka sapa suh x rujuk aku!


ok..... saya salah....


kelima,  exam human guidance..... jawab dua soalan.. 20 markah....senget2 otak den menggoreng ayat..kuikuikui..bukan ku sengaja berniat sedemikian dr. ...



memandangkan semua exam daku dalam bahasa inggeris, ia sedikit sebanyak menghilangkan fokus daku untuk memahami setiap soalan yang telah dilontarkan.... salah daku ke????

ye..salah kau sebab tak study orang putih elok2... OK



ok...even sepanjang menjalani hari2 peperiksaan dalam keadaan emosi yang tak stabil, saya masih berharap agar segalanya berada dalam keadaan yang baik..


wassalam...

0 comments:

Nuffnang

Al-Qur'an

Suara Palestin